Het zwangerschapsblog van Gertjan en Anita

vrijdag, april 07, 2006

Update

Hallo,

Eindelijk weer eens een update over hoe het met de kleine gaat. We zijn afgelopen maandag op controle geweest bij de verloskundige. IJzergehalte en bloeddruk helemaal goed gelukkig, hartje klopte als een trein en tijdens het voelen aan de buik bleek dat de baarmoeder iets groter was dan dat het moest zijn met 30 weken. Ook is de kleine iets aan de grote kant. Daarna zijn we doorverwezen voor een groei echo in het ziekenhuis, daar konden we afgelopen woensdag terecht. We moeten inmiddels al om de twee weken naar de verloskundige, dus de dag na Pasen zijn we weer aan de beurt.

In het ziekenhuis hebben ze een echo gemaakt en daar bleek dat het inderdaad geen kleintje was. Het was iets groter dan gemiddeld, en het hoofd was ook iets groter. De gynaecoloog komt uit Noorwegen en voor Noorse kinderen is het een normaal formaat hoofd. Over 4 weken moeten we weer voor controle komen. Ook moeten we weer een lunchtest doen (test voor suikerziekte, heb ik ook al eens gedaan en toen was alles prima!). Hopen dat de uitslag deze keer weer goed is, maar ze willen het zeker weten.

De kinderkamer komt inmiddels steeds verder af en de kasten waarvan we eerst dachten dat duurt wel even voordat het vol zit beginnen ook al aardig gevuld te raken!! En de bankrekening natuurlijk leeg...................................

We zullen ook beloven jullie allemaal wat meer op de hoogte te houden en langskomen en bellen mag natuurlijk ook altijd!!!

donderdag, april 06, 2006

Kinderwagen

Vanochtend om 8 uur stond een grote Babypark vrachtwagen voor de deur om onze bestelling af te leveren.
De kinderkamer en toebehoren en de kinderwagen werden uitgeladen en klaargemaakt voor gebruik.
Op een paar kleine dingen na is de kinderkamer klaar dus foto's volgen binnenkort hiervan.
Eerst klaar dan foto's is het motto ;)

Maar nu eerst de kinderwagen.
Ons oog was al redelijk snel gevallen op de Mutsy Urban Rider.
Vooral de combinatie van het zwarte frame en de rode reiswieg knallen er lekker uit.
Het voordeel van de Mutsy is dat deze voor lange mensen zeer geschikt is en aangezien Anita en ik beide de kleinsten niet zijn kwam dat ook nog eens goed van pas.
Voor de Maxi Cosi hebben wij gekozen voor de Topline Orange Flash.
Hier maar even een paar foto's: